logo

Patana Balance - kokonaisvaltaista hyvinvointia, voimaa ja tasapainoa

 9290044

Liikunta on ollut osa arkeani jo pitkään. Liikuntahistoriani pohjautuu erilaisiin yksilölajeihin, kuten uinti, juoksu, sauvakävely ja kuntosali. En ole koskaan ollut kilpaurheilija - eikä minusta sellaista tule, sen sijaan haluan vaalia terveyttä edistävää liikuntaa arkielämässäni. Kehonhallintaharjoitteisiin tutustuin ensimmäisen kerran vuonna 2004, ja vuonna 2009 niiden harjoittamisesta tuli välttämättöntä kehoni toiminnallisuuden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Matkani liikunta-alan ammattilaiseksi alkoi pilatesohjaajakoulutuksesta. Vuonna 2013-2014 osallistuin Method Putkisto Instituutin Method Putkisto Pilates, Method Putkisto Original sekä Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -ohjaajakoulutuksiin. Vuonna 2013 aloitin säännölliset viikkotunnit ja teemakurssit omassa toimitilassani. Reilun kahden vuoden sisällä sain ohjata kymmeniä säännöllisillä viikkotunneilla käyviä asiakkaita ja näin vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa. Perheemme muuttaessa takaisin kotiseuduilleni, jouduin luopumaan omasta toimitilastani. Nykyisin ohjaan tunteja yhteistyössä mm. Virkistyskylpylä Fontanellan ja Siilinjärven MLL-yhdistyksen kanssa. Lisäksi minulla on kotistudio peltojen ja metsien reunustamassa vanhassa maalaistalossamme.

Vuonna 2015 aloitin liikuntalääketieteen opinnot Itä-Suomen yliopistossa ja samana vuonna käynnistyivät myös psykologian maisteriopintoni Jyväskylän yliopistossa. Liikuntalääketieteen opinnot ovat kasvattaneet ammatillista terveysliikuntaan liittyvää osaamistani liittyen eri sairauksiin, riskiryhmiin ja toimintarajoitteisiin. Psykologian opinnoissa olen puolestaan saanut syvää osaamista ihmisen käyttäytymiseen ja psyykkisen hyvinvointiin liittyen. 

Keskenään erilaiset koulutusalat ovat kasvattaneet laaja-alaista ja kokonaisvaltaista ymmärrystäni ihmisyydestä ja siihen vaikuttavista eri tekijöistä. Erilaiset lajiohjaajakoulutukset ovat puolestaan syventäneet osaamistani eri lajeissa. Viimeisin ohjaajakoulutukseni on vuonna 2018 aloittamani pitkä (200h) Slow Yoga -joogaopettajakoulutus. 

Kaikkein parasta ohjaustyössä on nähdä asiakkaan oma kehitys ja muutos.  Minä olen henkilökohtaisesti kokenut, miten liikunta ja erityisesti erilaiset kehonhallintamenetelmät voivat auttaa ja parantaa oloa kehon monien eri haasteiden keskellä. Nyt haluan jakaa kokemuksen kanssasi ja ohjaajana auttaa Sinua kehittämään oman kehosi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tule tunneilleni ja kursseilleni - rakennetaan yhdessä silta kohti toiminnallisempaa tulevaisuutta! 

 

 

Liikuntakoulutus
Terveystieteiden maisteriopiskelija, pääaineena liikuntalääketiede 2018-
Terveystieteiden kandidaatti 2018
Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -peruskurssi 2009
Säännölliset viikkoharjoitustunnit 2009-
Method Putkisto 3D Kasvoklinikka -harjoitustunnit 2012-
Method Putkisto Huippuliikkuja -kurssi 2012
Liikuntalääketieteen perusopinnot 2013
Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -kaksoistutkinto (600h) 2013-2014
Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -erikoisohjaajakoulutus (300h) 2013-2014
Lihaskalvokoulutus (Tuulia Luomala) 2014
Liikuntalääketieteen aineopinnot 2015
Modern Nordic Walking -ohjaajakoulutus 2015
Slow Yoga -joogaopettajakoulutus (200h) 2018-


Olen Suomen Pilates Yhdistyksen rekisteröimä ohjaaja.

Muu koulutustausta 
Teologian maisteri 2010
Ordinaatiokoulutus ja ordinaatio 2011
Psykologian perus- ja aineopinnot
Psykologian maisteri -opiskelija (loppuvaiheessa opinnoissa)

 

pb logo