logo

 eteentaivutus

Liikuntastartti

Haluatko saada liikunnan osaksi arkeasi? Haaveiletko liikuntaharrastuksesta, mutta et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Onko sinun vaikea löytää aikaa tai motivaatiota liikunnalle? Liikuntastartti-ryhmän tarkoituksena on saada liikunta osaksi arkea. Ryhmässä käydään läpi terveysliikunnan perusteita, tutustutaan yhdessä eri liikuntalajeihin ja pohditaan erilaisia tapoja yhdistää liikuntaa arkipäiviin. Lisäksi jokainen osallistuja saa myös yksilöllistä ohjausta liikuntaharrastuksensa aloittamisen ja ylläpitämisen tueksi.

Sauvakävely
Sauvakävelykurssilla käymme läpi sauvakävelyn tekniikkaa ja perusteita Modern Nordic Walking -periaatteiden mukaisesti. Sauvakävely on tutkitusti tehokas ja kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittava harjoittelumuoto - tule kokeilemaan, miten sauvakävelytreenit sinun kestävyyskuntoosi ja hyvinvointiisi vaikuttavat!

HIIT-harjoittelu
Kokeile suosittua ja tehokasta HIIT-treeniä! HIIT-tunti koostuu korkeatehoisista intervalliharjoitteista, joiden aikana syke nousee ja hengästyminen on taattua. HIIT-harjoitteet voivat olla keskenään hyvinkin erityyppisiä: tunneilla saatetaan treenata hyvinkin yksinkertaisin liikesarjoin tai esimerkiksi joogasta tuttujen asanapohjaisten liikkeiden avulla. 

Kehonhallintatuntien kuvaukset

Erilaisten kehonhallintamenetelmien ja -harjoitusten avulla linjaat kehosi toiminnallisempaan asentoon, parannat lihastasapainoa sekä vahvistat kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yhdistän kehonhallintaharjoituksiin erilaisia mindfulness- ja tietoisuustaitoja, jolloin edistämme konkreettisesti myös mielen hyvinvointia. Menetelmät sopivat kaikille iästä ja kunnosta riippumatta - tule siis sellaisena kuin olet!

Pilates + tehovenyttely
Kehonhallintatunti, jonka tavoitteena on oman kehon optimi ja liikkumisen vapaus. Erilaisten venytys- ja lihaskuntoharjoitteiden avulla saat paremman ryhdin, kehon ääriviivat muuttuvat ja liikkuminen helpottuu. Tunneilla teemme pilateksesta tuttuja syviä lihaksia vahvistavia harjoituksia sekä tarkkoja, kohdennettuja venytyksiä. Suosittelen lämpimästi Pilates+ tehovenyttely -viikkotunteja; säännöllisen harjoittelun avulla oma kehoni on muuttunut huomattavasti ja erilaiset kipu- ja jännitystilat ovat vähentyneet. Tule kokemaan, kuinka olosi muuttuu jo ensimmäisen tunnin aikana!

Voimajooga
Joogasta voimaa ja vetreyttä! Voimajooga on dynaaminen joogatunti, joka lisää kehon liikkuvuutta ja voimaa. Liikkeet ovat kehoa vahvistavia ja venyttäviä, Slow Yoga –tyyppisiä harjoitteita. Ryhmä sopii myös aloittelijoille: liikkeitä muokataan tarvittaessa yksilöllisesti jokaisen omaa harjoitusta parhaiten edistäviksi harjoitteiksi.


Kasvoklinikka
Kasvojen hyvinvointiin ja terveyteen keskittyvä menetelmä, joka kaunistaa ja kohottaa luonnollisin keinoin. Kasvoklinikan tavoitteena on, että opit itsenäisesti parantamaan kasvojesi lihastasapainoa ja terveyttä. Lisäksi keskitymme pään, niskan ja hartiaseudun jännitystilojen poistamiseen ja syvien lihasten vahvistamiseen. Tule tunneille kokemaan, kuinka säännöllisen harjoittelun avulla voit vapautua hampaiden narskuttelusta, jännityspäänsärystä tai kivikovista hartioista. Myös omat kasvoni ja pääni asento, koko ryhtini, on kokenut suuren muutoksen säännöllisen harjoittelun avulla. Tunneilla näytän myös omat ennen ja jälkeen -kuvani, jotta näet myös konkreettisen esimerkin mahdollisesta muutoksesta.