logo

Liikuntapalvelut

Pilates

Pilates

Pilatesharjoittelu on kokonaisvaltaisesti vaikuttava liikuntamuoto. Kokeile kuntouttavana harjoitteluna, oheisharjoitteluna sekä esim. ensimmäisenä säännöllisenä liikuntamuotona! Olen käynyt pitkän pilatesohjaajakoulutuksen (yli 300h tuntia koulutusta) ja ohjannut säännöllisesti useita viikkotunteja jo vuodesta 2013. Pilateksesta kiinnostuin jo lukioikäisenä ja oman säännöllisen pilatesharjoittelun olen aloittanut vuonna 2009. Olen Suomen Pilates Yhdistyksen rekisteröimä pilatesohjaaja.

Etusivun Ajankohtaista-osiosta löydät tiedon tulevista pilateskursseista.

Jooga

Jooga

Joogasta voimaa ja vetreyttä! Jooga vahvistaa kehoa monipuolisesti ja rauhoittaa mielen. Jooga sopii erinomaisesti muiden liikuntalajien rinnalle ja toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttavana tietoisuusharjoituksena. Olen käynyt 200h joogaopettajakoulutusta ja 300h syvävenyttelykoulutusta. Oma harjoittelutaustani syvävenyttelyn ja joogan parissa on alkanut alun perin jo peruskouluaikoina. Suosittelen pilateksen ja joogan/syvävenyttelyn yhdistelmätuntia lämpimästi!

Etusivun Ajankohtaista-osiosta löydät tiedon tulevista jooga/syvävenyttelykursseista.

Elämäntapavalmennus

Henkilökohtainen elämäntapavalmennus ja liikuntaneuvonta Sinun parhaaksesi! Oletko yrittänyt vakiinnuttaa terveellisiä elämäntapoja osaksi arkeasi - mutta epäonnistunut kerta toisensa jälkeen? Entä jos erilaisten treeniohjelmien tai ruokavinkkien sijaan panostaisit terveellisen ja tasapainoisen arjen perustan rakentamiseen ja esimerkiksi liikuntasuhteesi kehittämiseen?

Psykologina osaan ottaa huomioon käyttäytymiseen ja motivaatioon vaikuttavat tekijät valmennuksessani. En tarjoa sinulle valmiita ruokalistoja tai treeniohjelmia, mutta mietin kanssasi miten saisit vakiinnutettua terveelliset elämäntavat pysyvästi osaksi arkeasi. Voimme myös miettiä sinulle turvallisia ja mahdollisia liikkumisen tapoja, sillä terveystieteiden opinnoissani (pääaineena liikuntalääketiede) olen syventynyt terveysliikuntaan, eri sairauksien riskitekijöihin ja liikuntaharjoittelun vaikuttavuuteen.

Lisätietoa
Kasvoklinikka

Kasvoklinikka

Kasvojen ja ylävartalon hyvinvointiin ja terveyteen keskittyvä menetelmä, jonka tavoitteena on rentouttaa ja aktivoida sekä kaunistaa ja kohottaa luonnollisin keinoin. Kasvoissasikin on lihaksia, joten miksi et pitäisi huolta myös niiden kunnosta? Kasvoklinikkaan olen syventynyt yli 300h ohjaajakoulutuksessa. 

Lue lisää
Modern Nordic Walking

Modern Nordic Walking

Modern Nordic Walking on liikuntamuoto, jossa yhdistyvät hyvä ryhti ja kehonhallinta, oikea kävelytekniikka sekä oikea sauvankäyttötekniikka. Sauvakävely on tutkitusti tehokas liikuntamuoto, kokeile ja ihastu! Olen käynyt Modern Nordic Walking -ohjaajakoulutuksen vuonna 2015. Sauvakävely on tärkeä osa omaa harjoitteluani ja suosittelen sitä lämpimästi!

Näyttöön perustuva valmennus

Näyttöön perustuva valmennus

Näyttöön perustuva valmennus tarkoittaa laadukkaan tutkimusnäytön ja parhaan saatavilla olevan ajantasaisen tiedon huomioimista käytännön valmennustyössä sekä liikunnan ja elämäntapamuutoksen ohjauksessa. Minulla on vahva akateeminen tausta, joten näyttöön perustuvaan tietoon nojaaminen on minulle luontaista.

Tutustu koulutustaustaani