logo

Muut palvelut

Psyykkinen valmennus
Psyykkinen valmennus

Psyykkinen valmennus on ihmismielen kanssa työskentelyä: ennaltaehkäisevää toimintaa, hyvinvoinnin tukemista sekä erilaisten psyykkisten taitojen harjoittelemista ja hiomista. Tavoitteena voi olla esimerkiksi mielen joustavuuden lisääminen tai suorituskyvyn parantaminen. Psyykkinen valmennus on yleistä urheilijoiden parissa, mutta sitä voidaan käyttää myös muissa tilanteissa. Psyykkistä valmennusta teen psykologian  asiantuntijuuden sekä teologin koulutuksen ja työkokemuksen pohjalta. Huomioithan, että psyykkinen valmennus ei ole terapeuttista hoitoa.

Vuorovaikutuskoulutus
Vuorovaikutuskoulutus

Haluatko parantaa ihmissuhteittesi laatua? Onko asiakassuhteitten vaaliminen ja pitkäikäisyys sinulle työssäsi tärkeää? Hyvät vuorovaikutustaidot muodostavat perustan toimiville ihmissuhteille ja pitkäikäisille asiakassuhteille. Vuorovaikutuskoulutuksessa opit konkreettisia keinoja ja tapoja vuorovaikutustaitojesi parantamiseksi! Vuorovaikutuskoulutus rakentuu kahden vuorovaikutustaitoihin syventyneen maisteritason koulutuksen ja käytännön työkokemuksen pohjalle. 

Lue lisää vuorovaikutuksesta
Sisällöntuotanto
Sisällöntuotanto

Tarvitseeko yrityksenne liikuntaan, vuorovaikutukseen tai psyykkiseen valmennukseen liittyvää sisällöntuotantoa? Ota yhteyttä, räätälöidään yhdessä juuri Teille sopiva kokonaisuus! 

Tutustu blogiini
alk. 50€

Psyykkinen valmennus, vuorovaikutuskoulutus ja sisällöntuotanto räätälöidään aina yksilöllisesti. Lopullinen hinta määräytyy tapaamiskertojen ja käytettyjen työtuntien mukaan, tästä näet esimerkkihintoja. Kysy henkilökohtaista tarjousta!

Psyykkinen valmennus 60 min + etäkontakti - 50€
Vuorovaikutuskoulutus 90min - 90€
Sisällöntuotanto tuntiveloitus alk. 40€/h
Ota yhteyttä