logo

Pysähdy ja näe itsesi - Rentouta ja rentoudu

Mitä Sinulle kuuluu? Kuinka voit?

Milloin olet viimeksi esittänyt nämä kaksi kysymystä itsellesi? Milloin viimeksi olet vastannut niihin – rehellisesti?

Milloin olet viimeksi pysähtynyt oman itsesi äärelle?

Voit kuulostella omia tuntemuksiasi esimerkiksi näin:

  • Miten energiseksi tai väsyneeksi tunnet olosi?
  • Kuinka innostunut tai kyyninen olet, kun ajattelet tulevaa?
  • Miten tasapainoiseksi tai kiireiseksi koet arkesi?
  • Jos Sinun pitäisi kuvata elämääsi yhdellä sanalla, mikä se olisi?

 Jos tunnet kaiken olevan kunnossa ja olet tyytyväinen, hienoa! Voit taputtaa itseäsi olkapäälle ja hymyillä tyytyväisenä. Olet pitänyt hyvää huolta tärkeimmästä matkakumppanistasi – omasta itsestäsi. Jatka samaan malliin! Jos kaipaat lisävinkkejä oman itsesi hellimiseksi ja huoltamiseksi, kurkkaa alla olevaa kurssikuvausta.

Jos tunnet arkesi olevan epätasapainossa ja kehosi kipristelevän stressin alla, henkäise syvään. Joskus elämä kulkee liian lujaa eteenpäin. Velvollisuudet seuraavat toisiaan, kiire hiipii arkipäiviin ja kuorma hartioiden päällä kasvaa – ja kasvaa. Silloin on syytä hetkeksi pysähtyä: ottaa aikalisä ja pohtia, millaisin keinoin omaa taakkaa saisi pienennettyä. Joskus tähän riittää hetkellinen palautumiseen panostaminen. Joskus omat keinot eivät enää riitä, vaan on etsittävä ympärilleen ihmisiä, joilla on ammattitaitoa, keinoja ja aikaa auttaa eteenpäin.

Pysähdy ja näe itsesi - Rentouta ja rentoudu –kurssin tarkoituksena on opetella liittämään palauttavat aikalisät osaksi arkipäivien rutiineita. Kurssi koostuu lyhyistä, noin 5-9 minuutin mittaisista harjoituksista, joiden avulla voit hetkeksi hiljentää tahtia ja pysähtyä oman itsesi äärelle. Kurssin aikana kokeilet erilaisia keinoja rentouttaa ja rentoutua, vahvistat kehotietoisuuttasi, rauhoitat hengitystäsi sekä olet läsnä tässä hetkessä.

Kurssi sisältää rentoutumisharjoituksia ja rauhallisia, palauttavia ja kehotietoisuutta lisääviä liikeharjoituksia. Kurssin pääsisältö koostuu 14 äänitiedostoista ja niihin liittyvistä videoista. Teet nämä audiotiedostojen harjoitukset minimissään kahden viikon aikana (1 harjoitus/päivä). Lisäksi kurssilla on/sinne on tulossa erilaisia kurssin aihepiiriin sopivia lisämateriaaleja.

Voit aloittaa ja tehdä kurssin omaan tahtiisi – aikarajaa kurssin tekemiselle ei ole. Saat myös myöhemmin lisättävän kurssimateriaalin käyttöösi, vaikka ostaisit kurssin jo nyt - eikä Sinun tarvitse maksaa tästä myöhemmin lisättävästä lisämateriaalista mitään ylimääräistä.

 Kurssi soveltuu Sinulle, joka

  • etsit arkeesi uusia keinoja palautua ja rentoutua
  • haluat rauhoittaa tahtiasi ja kaipaat hetkellistä pysähtymistä
  • haluat oppia rentouttamaan kehosi ja mielesi
  • tarvitset opasteita löytääksesi takaisin tasapainoisen arjen tielle

Tule mukaan. Tämä kurssi on tarkoitettu juuri Sinua varten. 

HUOM! Jos sinulla on elämässäsi akuutti kriisi tai akuutteja terveydellisiä haasteita, käänny terveydenhuollon ammattilaisten puoleen. Pysähdy ja näe itsesi & Rentouta ja rentoudu –kurssi ei ole terapeuttista hoitoa, eikä sitä tule sellaisena käyttää. Jos sinulla on säännöllinen hoitokontakti, voit keskustella kurssin soveltuvuudesta yhdessä hoitohenkilösi kanssa.

Kurssin löydät täältä