logo

Verkkovalmennus

Haluatko harjoitella kotona, mutta et tiedä miten? Onko Sinun vaikea muistaa tunneilla tehtyjä liikkeitä? Kaipaatko harjoitustiedostoja, joiden avulla Sinun on helppo harjoitella ja jotka ovat käytössäsi ilman aikarajoitusta?

Valitse Patana Balancen verkkovalmennukset!

Verkkovalmennukset tuovat ammattitaitoisen osaamisen luoksesi silloin kun Sinulle parhaiten sopii! Aloita harjoittelu jo tänään!

 

Pysähdy ja näe itsesi - Rentouta ja rentoudu

Pysähdy ja näe itsesi - rentouta ja rentoudu! Tee pienistä arjen pysähdyshetkistä rutiinia! Tämän kurssin aikana 1) opit pysähtymään säännöllisesti oman itsesi äärelle 2) kokeilet eri keinoja rentouttaa ja rentoutua 3) vahvistat kehotietoisuuttasi. Tarkemman kurssikurssikuvauksen löydät täältä. 

 

Kotiharjoittelun liikepankki

Viikkoharjoitustunneilla olen usein kuullut, kuinka liikkeitä tekisi niin mielellään kotona - mutta kun kotona ei enää millään muista, mitä tunneilla on tehty! Vaan ei huolta - kotiharjoittelun liikepankki vastaa tähän tarpeeseen.

Kotiharjoittelun liikepankin avulla harjoittelu onnistuu myös kotona. Kurssi sisältää yksinkertaisia video-ohjeita tutuista liikkeistä ja liikesarjoista. Liikkeet on järjestetty kolmeen eri kategoriaan (vahvistavat, liikkuvuutta lisäävät ja rentouttavat liikkeet) liikkeen päätarkoituksen mukaan. Jokainen kategoria sisältää useita eri liikevaihtoehtoja. Kategorioista voit helposti valita omaan harjoitukseesi sopivat liikkeet ja näin koota harjoitussarjan kotona tehtäväksi!

KURSSI ON AVATTU: https://patanabalance.thinkific.com/